zeilen met bemanning trainingen leiderschap communicatie samenwerken Waddenzee IJsselmeer Noordzee Atlantische Oceaan Canarische Eilanden

Waar kun je meezeilen?

November 2017 – maart 2018

Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, La Gomera, La Palma. Mocht je graag naar Gran Canaria of El Hierro willen, dan bekijken we of dit mogelijk is.

We bieden in januari en februari 2018 drie keer een week rond Lanzarote, Isla Graciosa en Fuerteventura aan. Lees meer over data en prijzen:


Lanzorote, Isla Graciosa en Fuerteventura.

April 2018

Van La Palma via Madeira en de Azoren via de noordelijke rías van Spanje (Baiona/Vigo), Falmouth UK met uiteindelijk Harlingen als eindbestemming. Het weer en de wensen van de opstappers zijn bepalend bij het definitieve reisplan.

Mei – oktober 2018

Na 3,5 jaar ligt El Galante dan weer in de Zuiderhaven van Harlingen. Van hieruit bieden we zeiltochten en trainingen aan. Zeiltochten op de Waddenzee en het IJsselmeer. Bij meerdaagse tochten zijn Vlieland en Terschelling natuurlijk prachtige bestemmingen.

Wij werken meestal niet met een vooropgezet reisschema. Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We stemmen dan graag af wat eventuele wensen zijn en wat er mogelijk is. Telefonisch of onder het genot van een kop koffie. Want misschien vind je het wel plezierig eerst kennis te maken voordat je 'zomaar' een week aan boord stapt.

Heb je vragen? Gebruik het contactformulier. Je kunt natuurlijk ook mailen (info@elgalante.nl) of bellen (+31 6 523 82 245).

Contactformulier

El Galante Spanje zeiltochten Atlantische Oceaan Canarische Eilanden zeilen met bemanning teamtraining leiderschap communicatie samenwerken

Praktisch

Afhankelijk van waar we zijn, stap je of stappen jullie voor een dag of meer dagen aan boord.

Buitenlandtochten

Voor de buitenland tochten houd je in principe rekening met € 90 per persoon per dag. Dit is inclusief logies, verblijf, havengeld, opgemaakte bedden, ontbijt, lunch, koffie/thee en versnaperingen. Je neemt zelf handdoeken mee. Keukenlinnen is natuurlijk aanwezig. Net zoals reddingsvesten. Mocht er veel op de motor gevaren worden dan is dit exclusief en wordt dit via de boordkas verrekend, net als de 'warme maaltijd'. Tickets en transfer zijn voor eigen rekening.

In tegenstelling tot moderne jachten is de ruimte aan boord beperkt. Dat komt door de tijd waarin de Gallant werd gebouwd en omdat in het ontwerp optimaal aandacht is besteed aan zeewaardigheid en comfort op zee. Daar staat tegenover dat het binnen erg sfeervol is en dat er op het dek veel ruimte is (klik op de pdf-presentatie als je meer wilt lezen).

Je slaapt in een smalle zeekooi en douchegelegenheid voor gasten is in de havens.

Maximaal zes personen.

Groepen

Dagtocht € 695
Halve dag € 395

Maximaal acht personen (in overleg tien).
Prijzen zijn inclusief lunch en afsluitend een drankje en hapje.

Neem contact op voor beschikbaarheid.

El Galante pdf-presentatie

zeilen met bemanning trainingen leiderschap communicatie samenwerken Waddenzee IJsselmeer Noordzee Atlantische Oceaan Canarische Eilanden

Zeilen met bemanning

El Galante

El Galante is de 19e Gallant 53. Met een lengte van 16m en een breedte van 4m is het een rank schip. Ze snijdt door het water. Het polyester is ongekend dik, haar gewicht bedraagt 20 ton en door het zelf-oprichtende principe is het een erg veilig schip. El Galante houdt het in zwaar weer langer vol dan haar bemanning.

Type schip

Voor de zeilers onder ons, El Galante is een klassieke S-spant met balansroer. Het ontwerp is van E.G. van de Stadt en de Gallants werden gebouwd bij Southern Ocean Shipyards UK tussen 1967 en 1973. Een in serie gebouwd schip van polyester. Het eerste polyester ontwerp welke een Lloyd’s onderscheiding won voor ‘excellence in design and construction’.

De actuele positie van El Galante vind je via de site van VesselFinder
Onze reisverhalen lees je in het Blog
Soms maken we filmpjes. Die plaatsen we op YouTube