el galante zeezeilen met bemanning zeiltochten teamtraining lanzarote isla graciosa fuerteventura

Wanneer

Begin 2018 kun je de Nederlandse winter onderbreken en meezeilen met El Galante. Drie keer een mogelijkheid om het zeezeilen te ervaren en van de mooie eilanden Lanzarote, Isla Graciosa en Fuerteventura te genieten.

  • dinsdag 30 januari - dinsdag 6 februari 2018
  • dinsdag 13 februari - dinsdag 20 februari 2018 (vol)
  • zaterdag 24 februari - zaterdag 3 maart 2018 (gaat door wanneer er minimaal vier gasten zijn)

Er wordt dagelijks en betaalbaar gevlogen naar Lanzarote. Je boekt zelf je ticket naar Arrecife. Van daaruit zeilen we naar Isla Graciosa, naar Gran Tarajal op Fuerteventura of naar allebei. Niets moet, veel mag. Je mag een week lang op het dek gaan liggen of juist actief mee zeilen. It's up to you :). Je hoeft geen (zee)zeilervaring te hebben om mee te kunnen.

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? Wil je langer dan één week, langere tochten maken, naar andere eilanden of op andere data mee zeilen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen, appen, mailen of via de social media een bericht sturen.

Contactformulier

el galante zeezeilen met bemanning zeiltochten teamtraining lanzarote isla graciosa fuerteventura

Waarom (daar)?

Je vliegt betaalbaar naar Lanzarote en de vliegduur is te overzien. De Canarische Eilanden zijn alle heel verschillend qua natuur. Omdat de afstanden tussen Lanzarote, Isla Graciosa en Fuerteventura goed te doen zijn, kun je in één week een indruk opdoen van verschillende eilanden én natuurlijk het zeezeilen ervaren.

Winter op de Canarische Eilanden is een feestje. De temperatuur is aangenaam en de mensen zijn dat ook.

  • Aangename winters
  • Prachtige eilanden
  • Aardige mensen
  • Betaalbare tickets
  • Goede zeilafstanden

Met de opstappers die in die week mee zijn, maken we een plan. De afstanden zijn in dagtochten te bezeilen. Het is mogelijk om op (één van) de eilanden een auto te huren. In één of twee dagen krijg je dan al een heel goede indruk van zo'n eiland.


Reserveringsformulier

el galante zeezeilen met bemanning zeiltochten teamtraining lanzarote isla graciosa fuerteventura

Praktische informatie

We zijn maximaal met zes tot acht personen aan boord (vier tot zes opstappers + wij zelf).

De kosten voor één week bedragen € 595,- per persoon. Dit is inclusief logies, verblijf (in gedeelde hut), havengeld, opgemaakte bedden, ontbijt, lunch, koffie/thee en versnaperingen. Je neemt zelf handdoeken mee. Keukenlinnen is aanwezig. Net zoals reddingsvesten. Mocht er veel op de motor gevaren worden dan is dit exclusief en wordt dit via de boordkas verrekend, net als de 'warme maaltijd'. Tickets, transfer en eigen reis-/annuleringsverzekering zijn voor eigen rekening.

Aan boord is een toilet aanwezig. Gasten kunnen douchen in het douche/toiletgebouw van de jachthaven.

Wanneer je besluit te boeken, krijg je van ons een factuur toegestuurd. Zodra je aanbetaling (30%) binnen is, is je plek bevestigd. Het restant betaal je uiterlijk drie weken voor de reisdatum. Uiterlijk drie weken voor de reisdatum ontvangen we ook van jou het reizigersformulier retour.


El Galante (pdf)